Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije određen datum

Kremlj opovrgava odgodu posjeta japanskog premijera zbog Putinova zdravlja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kremlj je opovrgao informaciju prema kojoj je posjet japanskog premijera Yoshihika Node Moskvi u prosincu odgođen zbog zdravstvenih problema ruskog predsjednika Vladimira Putina.

'Nije bio točno određen datum', izjavio je glasnogovornik ruskog predsjednika Dmitrij Peskov, kojega citira službena agencija Itar-Tass. Japanska vlada objavila je u petak da je premijer Noda morao otkazati posjet Moskvi predviđen za prosinac, a prema medijima Noda je kazao da je do odgode došlo zbog zdravstvenih problema Vladimira Putina.

>> Putin zbog 'lošeg zdravlja' otkazao niz putovanja

Vladin izvor potvrdio je da je o otkazivanju Nodina posjeta odlučeno na zahtjev Moskve koja je spomenula 'Putinovu ozljedu'. Unazad nekoliko tjedana, Rusijom se šire glasine o zdravlju Vladimira Putina koji je odgodio nekoliko putovanja i posjeta inozemstvu, prema ruskim medijima.

Ruski predsjednik koji godinama održava imidž snažnog, sportskog tipa, pati od posljedica stare ozljede kičme, istaknuli su mediji. Njegov glasnogovornik Dmitrij Peskov potvrdio je početkom studenoga da predsjednik pati od lakše sportske ozljede ističući da to nimalo ne ometa njegov rad. (Hina)

Pročitajte i ovo Japanski tenkovi na vojnoj vježbi Jačanje suradnje Dramatično upozorenje: "Svijet je na povijesnoj prekretnici, nadam se da će Amerika to razumjeti" Ilustracija Tlo ne miruje VIDEO Snažan potres pogodio Japan

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene