Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bizarna smrt

Krava propala kroz strop i ubila ga na spavanju!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan je Brazilac preminuo nakon što je na njega s krova pala krava.

Joao Maria de Souza iz Caratinga je mirno spavao sa svojom suprugom kada mu je kroz strop propala krava i ozbiljno ga ozlijedila. Vjeruje se da je krava pobjegla s obližnje farme i popela se na krov kuće koji je bio od lima i koji je sa strane u razini tla, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Ilustracija vozača dostave Stravičan slučaj Dostavljačica pizze odgrizla prst mušteriji: "Pokušao sam se osloboditi, ali..." Ilustracija Ostavljena djeca Tijelo nestalog dječaka (13) pronašli zakopano u napuštenom povrtnjaku: Prije smrti prebacio je novac s računa

>> VIDEO Parkirala unazad i pred očima kćeri ubila sebe i supruga

Supruga i krava su prošle bez ozljeda. No, Souza je hitno prevezen u bolnicu s prijelomom lijeve noge, a na putu do bolnice je još uvijek bio pri svijesti i razgovarao s bolničarima. No, sat vremena kasnije je preminuo od unutarnjeg krvarenja. 'Da vam krava propadne kroz strop i ubije vas – to je zadnje što očekuješ kao razlog odlaska s ovoga svijeta', kazao je Carlos, brat preminuloga muškarca. Dodao je i kako ne vjeruje da je krava ubila njegovoga brata te da očekuje da se provede istraga.

Smrt 45- godišnjeg Souza je šokirala i njegovu majku Mariu. 'Kada je s dvije godine obolio od meningitisa, naporno sam radila kako bi mu kupila lijekove i preživio je, a sada je ležao u krevetu i ubila ga je krava. Nema pravde na svijetu', kazala je.

Istraga je u tijeku te se pokušava pronaći vlasnik krave.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene