Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na sudu

Kraljičin posinak opovrgava oporuku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Unuci jedne od posljednjih kraljica Indije borit će se protiv nastajanja njezina posinka da opovrgne kraljičinu oporuku.

nekad najljepša žena svijeta, umrla je u srpnju 2009. godine sa 90 godina. Ali, u četvrtak, njezin je posinak pokušao opovrgnuti oporuku na sudu, govoreći da su je unuci u posljednjim trenucima njezina života varali. Gayatri Devi, treća supruga Maharajah od Jaipura, bila je modna ikona koja je prekinula tradiciju kada je ušla u parlament 1962. godine i dva puna nakon toga bila ponovno izabrana. Podupirala je obrazovanje žena i osnovala prestižnu školu u Jaipuru. Prema oporuci, njezino dvoje unučadi, Devraj Singh i Lalitya Kumari, jedini su nasljednici imanja koje uključuje brojne palače i druge velike kuće.

Pročitajte i ovo Joe Biden Mic drop VIDEO Biden opet izazvao zbunjenost svojom izjavom: Nakon provale ponosno otrčao s pozornice Barbara Štrbac UŽIVO IZ LONDONA Reporterka Dnevnika Nove TV na ispraćaju Elizabete II.: "Sve je prošlo besprijekorno. Trebat će vremena da se sada sve vrati u normalu"

Ali njezin posinak, Prithviraj Singh kaže da je oporuku sročila kada je već bila starija, nemoćna i kada više nije mogla razgovijetno govoriti, piše BBC. Kaže da ima pravo na dio imetka koje je posjedovala njegova majka.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene