Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Pink Panther': Kradljivci dijamanata

Milan Poparić pobjegao iz zatvora uz RAFALNU PALJBU

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Filmska potjera odvija se od sinoć u Švicarskoj. Član bande kradljivaca poznate pod nazivom 'Pink Panther' pobjegao je iz zatvora uz pomoć dvije osobe koje su srušile zaštitnu ogradu i započele rafalnu paljbu na čuvare.

Milan Poparić, član bande kradljivaca dragulja 'Pink Panther', inače državljanin BiH, pobjegao je jučer iz švicarskog zatvora s još jednim zatvorenikom, a uz pomoć dva naoružana pomagača izvana, priopćila je danas švicarska policija, piše NDTV.

Pročitajte i ovo Glasanje u Mostaru za Hrvatski sabor XI jedinica Otvorena birališta za Hrvatski sabor: U BiH registrirano više od 200.000 glasača Ivan Tolj "Mi smo izigrani" General Ivan Tolj: "Ako se nastavi narušavanje položaja Hrvata, morat ćemo vratiti Herceg-Bosnu"

On je 2009. godine osuđen na gotovo 7 godina zatvora zbog pljačke draguljarnice, a svojim bjegom postao je treći u nizu 'pantherovaca' koji je od svibnja ove godine uspio pobjeći iz zatvora.

>> VIDEO Dramatične snimke: Policija ga izrešetala iz helikoptera

Pobjegao je zajedno sa jednim švicarskim državljaninom, osuđenom za otmicu, palež i pranje novca, za vrijeme boravka  u zatvorskom dvorištu kad su se njegovi pomagači zabili kombijem u zaštitnu ogradu.

Zaštitari su se pritom našli pod konstantnom paljbom iz automatskog oružja, no na sreću, nitko nije ozlijeđen. Za bjeguncima je pokrenuta detaljna potraga u kojoj sudjeluje nekoliko desetaka policajaca.

Inače, banda kradljivaca dragulja dobila je ime 'Pink Panther' nakon što su britanski policajci pronašli ukraden dijamantni prsten u staklenci kreme za lice, baš kako je bio sakriven i u filmu 'Pink Panther' iz 1963. godine. Većina pripadnika bande državljani su zemalja s ovog područja.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene