Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kruzer Celebrity Silhouette

Kotor: Zatvorili pravoslavne crkve zbog dolaska 2,500 homoseksualaca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Srpska pravoslavna crkva (SPC) zatvorila je dvije crkve u Kotoru u ponedjeljak zbog uplovljavanja kruzera s 2,500 homoseksualaca u tamošnju luku, javljaju mjesni mediji.

Srpska pravoslavna crkva je dvije crkve u kotorskom starom gradu zatvorila za sve posjetitelje od 13 do 17 sati, odnosno, u vremenu dok su gosti s kruzera Celebrity Silhouette, specijaliziranog za krstarenja homoseksualaca, bili u gradu. Obavijest o zatvaranju bila je prikucana na vrata crkava.

Istodobno, katoličke crkve Kotorske biskupije ostale su otvorene.

Pročitajte i ovo Potres u Crnoj Gori Jačine 4,7 stupnja Novi potres zatresao Crnu Goru, osjetio se i u Hrvatskoj i BiH: "Baš je jako zatreslo, trajalo je desetak sekundi" Kruzer Norwegian Cruise Line Krstarenje iz noćne more Putnici jurili kroz šest država kako bi uhvatili kruzer koji ih je ostavio na obali: "Među nama ima teških bolesnika!"

>> Novi Zeland: Proslava prvih homoseksualnih brakova

Srpska pravoslavna crkva poznata je po svom žestokom odbijanju homoseksualnosti, piše austrijska agencija APA. Crnogorsko-primorski mitropolit SPC-a Amfilohije prije nekoliko je tjedana je na televiziji izjavio da 'između pedofila i homoseksualaca nema nikakve razlike'.

Celebrity Silhouette isplovio je iz kotorske luke u ponedjeljak predvečer. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene