Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Eksplozija na Kosovu

Kosovska Mitrovica: Napad na Srbe, 12 ozlijeđenih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U mirnim prosvjedima u Kosovskoj Mitrovici dogodila se eksplozija u Bošnjačkoj Mahali, ozlijeđeno je ukupno 12 osoba, od kojih jedna teže.

Direktor Zdravstvenog centra u Kosovskoj Mitrovici izjavio je Tanjugu da je teško ozlijeđen njihov kolega u predjelu grudi, ima teške ozljede srca liječnici se bore za njegov život. Od 12 ozlijeđenih šest su muškarci, a šest žene i u najvećem broju slučajeva riječ je o ozljedama ekstremiteta. Policija zasad ne raspolaže podacima tko je aktivirao eksplozivnu napravu.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić o nemirima na kosovu "Vučić se priprema za invaziju, gradi baze u obliku potkove": Uznemirujuće tvrdnje uglednog britanskog lista Eksplozija u hidroelektrani kod Bologne Užas kod Bologne VIDEO Eksplozija u talijanskoj hidroelektrani: Četvero radnika poginulo, za nekolicinom se još traga

Jedan od ranjenih prosvjednika izjavio je da Srbi nikoga nisu bilo čime izazvali i da se radilo o mirnom prosvjedu. 'Mirno smo stajali. U jednom trenutku smo začuli i osjetili eksploziju. Bio sam sa suprugom i u tom trenutku osjetio sam bol u ruci', rekao je prosvjednik za Press.

Eksplozija se dogodila nešto prije 10 sati u trenutku dok je više stotina Srba prosvjedovalo zbog najavljenog otvaranja 'Ureda za civilne usluge pri Ministarstvu za lokalnu samoupravu Vlade Kosova'.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene