Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nepoznati motivi

Kosovo: U sjevernom dijelu Mitrovice ubijen Albanac

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U sjevernom dijelu Kosovske Mitrovice u utorak navečer iz vatrenog oružja je ubijen kosovski Albanac Hakif Mehmeti (31), kazao je glasnogovornik kosovske policije za regiju Mitrovice Besim Hoti.

Hoti je rekao da je Mehmeti napadnut u neposrednoj blizini svoje kuće u Mikronaselju, a ranama je podlegao u bolnici u sjevernom dijelu Mitrovice, većinski nastanjenom Srbima.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić bizaran šou Vučić u bizarnom nastupu objašnjavao tko sve napada Srbiju, kojim oružjem: "Imam materijale..." Ilustracija Reagirao i Vučić Od četvrtka na Kosovu samo jedna dozvoljena valuta: Dinar se izbacuje iz upotrebe, Srbiju optužili za zloporabu novca

Prema riječima policijskog glasnogovornika, napad se dogodio oko 21.40 sati i za sada su još uvijek nepoznati počinitelji i motiv ubojstva.

'Kosovska policija je ovaj incident okarakterizirala kao teško ubojstvo. Motivi su još uvijek nepoznati, a policija je tijekom noći bila u potrazi za automobilom marke golf, bijele boje, bez registarskih tablica. Vjeruje se da je na Mehmetija pucano iz ovog automobila', rekao je Hoti.

Za sada se zna samo to da je stradali kosovski Albanac jedno vrijeme radio u lokalnim kosovskim medijima, a čime se trenutno bavio kosovska policija ne zna.

Kosovska Mitrovica podijeljena je od okončanja rata na Kosovu na dva dijela, sjeverni koji je većinski srpski i južni, većinski albanski, a linija podjele je rijeka Ibar. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene