Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Udario u brdo i prevrnuo se

Kosovo: Osam ozlijeđenih u nesreći autobusa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osam osoba je ozlijeđeno u noći sa srijede na četvrtak u prometnoj nesreći u kojoj se prevrnuo autobus na regionalnoj cesti na sjeveru Kosova, javili su lokalni srbijanski elektronički mediji.

Autobus 'Kosmet prevoza' na liniji Beograd - Mitrovica, u kojem se nalazilo 15 putnika, prevrnuo se oko 22 sata u mjestu Kamenici između Leposavića i Mitrovice. Svi ozlijeđeni, od kojih dvoje teže, hospitalizirani su u Mitrovici i izvan su životne opasnosti. Policija je pokrenula istragu o okolnostima nesreće, ali službeno još nije ništa priopćila.

Pročitajte i ovo Ilustracija Užas u Srbiji Ženu (69) udario kotač koji je otpao s autobusa, prikovao ju je za ogradu: Umrla je Kosovski autobus sletio kod Slavonskog Broda podignuta optužnica DORH objavio za što terete vozača autobusa smrti: Okrenuo se prema stražnjem dijelu autobusa...

Vozač izgubio kontrolu

Prema izjavama lakše ozlijeđenih putnika, vozač je izgubio kontrolu nad vozilom te je autobus udario u brdo i prevrnuo se. Načelnik odjela kirurgije u mitrovičkoj bolnici Radimir Janković izjavio je da su dvije teže ozlijeđene osobe primljene na odjel kirurgije te su nakon intervencije smještene na odjel intenzivne njege. Nekoliko je osoba operirano na odjelu ortopedije, dok su ostali pacijenti lakše ozlijeđeni i njihovo je zdravstveno stanje stabilno. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene