Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bez ozlijeđenih

Kosovo: Eksplozija pred policijskom postajom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Snažna eksplozija oštetila je rano jutros dva policijska vozila pred policijskom postajom u gradiću Zubin Potok na sjeveru Kosova u kojemu su većinski stanovnici Srbi, izjavio je glasnogovornik policije.

U eksploziji su oštećena dva policijska vozila a nitko nije ozlijeđen, izjavio je glasnogovornik policije u Mitrovici na sjeveru Kosova Besim Hoti. Hoti je rekao da je u ranim jutarnjim satima ručna granata bačena u dvorište policijske postaje u Zubin Potoku, pri čemu su oštećena dva policijska vozila a jedno vozilo 40 metara od mjesta ekplozija u potpunosti je spaljeno.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić o nemirima na kosovu "Vučić se priprema za invaziju, gradi baze u obliku potkove": Uznemirujuće tvrdnje uglednog britanskog lista Eksplozija u hidroelektrani kod Bologne Užas kod Bologne VIDEO Eksplozija u talijanskoj hidroelektrani: Četvero radnika poginulo, za nekolicinom se još traga

'Policija je izašla na mjestu događaja i vrši intenzivnu istragu', rekao je Hoti. Prema njegovim riječima, zasad nisu poznati motivi ni druge pojedinosti napada niti ima osumnjičenih. U Zubin Potoku tijekom ove godine dogodilo se više napada na policiju. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene