Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na rubu pameti

STRAVA NA INTERNETU Nećete vjerovati u kakvoj bizarnosti je sudjelovalo 200 ljudi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Studenta iz Kanade u zadnji su čas spasili vatrogasci koji su došli na poziv njegovih kolega.

Korisnici kontroverznog portala 4chan u subotu navečer su bili dio stravične priče nakon što je jedan korisnik, koji je napisao da se zove Stephen pokrenuo live stream i pokušao pred internetskom publikom izvršiti samoubojstvo.

Pročitajte i ovo Plamen na trajektu u Biogradu Nije bilo putnika FOTO/VIDEO Drama u Dalmaciji! Zapalio se trajekt: Nakon duge borbe s plamenom, vatrogasci uspješno otklonili opasnost Izgorjela je etaža kuće u vlasništvu 49-godišnjaka Detalji nepoznati Izgorjela etaža obiteljske kuće: Muškarac dobio opekline po glavi i tijelu, zadržan u bolnici

Ono što je uslijedilo bilo je podjednako šokantno, a to je da su korisnici navijali i nagovarali Stephena da se zaista ubije.

Bizaran novi Youtube trend

Nakon što se na Stephenov profil ulogiralo dvjestotinjak korisnika koji su htjeli gledati ovu bizarnu predstavu, Stephen je popio šaku tableta, zalio ih votkom i zapalio sobu u kojoj se nalazio.

Dok je Stephen čekao da ga zahvati vatra, korisnici su mu ostavljali poruke iz kojih se jasno vidjelo da ih samo zanima hoće li se Stephen zaista ubiti.

Kako je na streamu maksimalni dozvoljeni broj korisnika dvije stotine, jedan od korisnika je ostalima napisao da se netko odlogira tako da i drugi mogu malo gledati.

Jedan drugi anonimni posjetitelj je tražio od Stephena da okrene kameru tako da može vidjeti cijelu sobu, a neki su se čak raspitivali može li se 'prijenos' još negdje gledati.

Ova nehumana scena odvijala se u kampusu sveučilišta Guelph u Kanadi. Stephen je spašen nakon što su studenti prijavili požar u jednoj od soba, a korisnici su nastavili gledati stream čak i u vrijeme dok su vatrogasci nesretnog mladića izvlačili iz sobe.

Snimka se još uvijek može naći na internetu, a ravnateljstvo sveučilišta je zamolilo studente da ga ne dijele na društvenim mrežama. Stephen je završio u bolnici s teškim, ali ne po život opasnim ozljedama.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene