Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stravičan zločin

Prekinula videoigricu da bi rodila u zahodu pa ubila bebu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je uhitila 26-godišnju Južnokorejku koja je ubila svoje netom rođeno dijete u cybercafeu u Seulu gdje je igrala videoigricu.

Mlada žena, svakodnevna gošća cybercaffea u Seulu, prekinula je igru tek nakratko kako bi rodila u zahodu i zatim je novorođenče stavila u plastičnu vrećicu i ostavila na obližnjem parkiralištu.

'Igrala je do posljednjeg trenutka pa otišla u zahod roditi', rekao je glasnogovornik policije. Čedomorka je u bolnici na promatranjima.

Pročitajte i ovo Ilustracija Incident u vrtiću Dijete od godinu i pol samo izišlo iz vrtića: "Dogodio se vrlo ozbiljan propust" Ilustracija Tužan kraj potrage Tragedija u Londonu: Dječak nestao iz kuće, pronađen u rijeci Temzi

>> Umro u internet cafeu igrajući igrice

U Južnoj Koreji zabilježeno je nekoliko jezivih slučajeva sa smrtnim posljedicama za djecu koja su ometala roditelje dok su uživali u videoigricama.

Krajem 2010. godine jedna je majka ubila trogodišnjeg sinčića koji ju je plačem ometao u igranju igrica.

Nekoliko mjeseci ranije osuđen je bračni par jer je dopustio da im tromjesječno dijete umre od gladi budući da su oboje bili previše zaokupljeni virtualnim djetetom neke internetske videoigrice.

Vlada je ocijenila da u zemlji s 50 milijuna stanovnika ima 2 milijuna ovisnika opijenih videoigricama. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene