Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na odmoru u Italiji

Konobarica britanskom premijeru nije željela donijeti kavu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Britanski premijer David Cameron, koji boravi s obitelji na ljetovani u Toscani, nemalo se iznenadio kada mu je konobarica lokalnog kafića rekla da si piće donese sam.

Cameron je zatražio 27-godišnju konobaricu Francescu Ariani da mu piće donese na stol na terasi, gdje je sjedio sa suprugom Samantom, piše Daily Mail. Ona mu je odbrusila da je prezauzeta i dodala da sam odnese cappuccino na terasu.

Pročitajte i ovo Ivan Turudić i Josipa Rimac Puno otkrivaju "Di si radosti. Di si lipa": U javnost procurile poruke koje su razmjenjivali Ivan Turudić i Josipa Rimac Slika nije dostupna Nakon poraza u lipnju David Cameron završava političku karijeru, odlazi i iz parlamenta

'Užasno mi je neugodno. Nisam ga prepoznala, nisam znala da je to David Cameron. Jako mi je žao što sam ispala neugodna, nije mi to bila namjera, zaista sam bila u velikoj gužvi', ispričala je konobarica Francesca.

Dodala je kako je rekla premijeru, koji je naručio espresso i dva cappuccina, da piće sam odnese na terasu zato što ona radi iza šanka. Britanski premijer pričekao je da konobarica napravi kave i sam ih odnio za stol na terasi. 'Bili su još tamo nekih pet minuta i zatim su otišli. Platio je s 50 eura i nije opstavio napojnicu', ispričala je konobarica.

Obitelj Cameron je na odmoru sa još dvije obitelji u vili s 15 soba čije iznajmljivanje košta 10.000 funti na tjedan. Luksuzna vila nalazi se na vinskom imanju Petrolo, u blizini Stingovog doma.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene