Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Kongresnik nađen mrtav u stanu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Republikanski kongresnik iz Ohioa, Paul Gillmor, pronađen je mrtav u svom stanu u Washingtonu, objavilo je republikansko čelništvo u američkom Kongresu.

Tijelo 68-godišnjeg Gillmora pronašao je njegov pomoćnik, koji je otišao do njegovog stana jer se kongresnik nije pojavio na poslu.

Pročitajte i ovo Privedeni ubojice Danke Ilić (2) Iz minute u minutu Osumnjičeni za Dankino ubojstvo dovedeni u tužiteljstvo pognutih glava i u lisicama, zgrada pod opsadom policije Talijanska policija Zloporaba fondova EPPO radi punom parom: U tri EU članice uhićeno 17 osoba, zaplijenjen nakit, satovi, zlato

Kongresnikov ured potvrdio je u priopćenju da je Gillmore iznanada umro u noći s utorka na srijedu.

Policija Capitoll Hilla trenutačno provodi istragu, a izvori navode kako je kongresnik vjerojatno umro zbog srčanog udara, prenosi televizija C-Span.

Gillmore, zastupnik Petog okruga u Ohiou, obnašao je svoj deseti dvogodišnji mandat u Predstavničkom domu Kongresa, otkako je prvi puta izabran 1988. godine.

Bio je zamjenik predsjednika kluba republikanskih zastupnika u Predstavničkom domu i član odbora za financijske službe. Godine 2006. izabran je za potpredsjednika parlamentarne skupštine NATO-a.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene