Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tri sumnjivca

Konačno rasplet? Policija sprema prva uhićenja u slučaju Madeleine McCann

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policajci su krenuli u Portugal uhititi provalnike koji su djelovali na području nestanka kada se dogodio. Scotland Yard uputio je službeni zahtjev za uhićenjem.

Britanska policija uskoro će uhititi tri muškarca koji se dovode u vezu s nestankom Madeleine McCann u Portugalu. Riječ je o prvom uhićenju u vezi s otmicom.

Pročitajte i ovo Grupa azijskih imigranata sjedi na klupi u Sao Teotoniju Važan primjer Zemlja emigranata postala je useljenička destinacija: ''Novac je dobar, posao je dobar i budućnost je dobra'' Christian Brückner, Madeleine McCann Traje suđenje Šokantne optužbe i detalji zlostavljanja Brücknera, kojeg se sumnjiči da je ubio i oteo Maddie: Bičevao stariju ženu, jednu žrtvu ostavio u strahu da će joj odrubiti glavu

Prema pisanju Daily Maila, policajci su krenuli u Portugal uhititi provalnike koji su djelovali na području nestanka kada se dogodio. Glavni su osumnjičeni u slučaju, a analiza podataka na njihovim mobitelima pokazala je da su se u vrijeme otmice više puta međusobno zvali.

Madeleine McCann u panici otela trojica provalnika?

Iz Scotland Yarda potvrdili su slanje službenog zahtjeva za uhićenjem kako bi ih britanski detektivi mogli ispitati o njihovim aktivnostima u vrijeme nestanka.

Kate i Gerry, roditelji djevojčice, smatraju ovo značajnim napretkom u istrazi. 'Policija želi uhititi ključne osumnjičenike. To ne dokazuje da imaju Madeleine, ali pomoći će da ih se uključi ili isključi iz istrage, a to je vrlo važno', poručili su preko glasnogovornika.

Ne žele se previše nadati, ali svjesni su da bi ovo mogao biti značajan trag.

Podsjetimo, Madeleine, tada trogodišnjakinja, nestala je tijekom obiteljskog odmora u portugalskom odmaralištu Praia da Luz u svibnju 2007. godine

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene