Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Kolumbija: Ljevičarski pobunjenici ubili pet seljaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ljevičarski kolumbijski pobunjenici ubili su petero seljaka i pokrenuli masovne otmice u prašumskom području pokrajine Chocu, kojom prolaze strateške rute za krijumčarenje kokaina i oružja.

'Petero ljudi je ubijeno, a više od 200 oteto ili nestalo', rekao je Dario Blandon, ombudsman grada Riosucio, u zapadnoj pokrajini Chocu.

Pročitajte i ovo Specijalna policija pred Županijskim sudom u Zagrebu Dio crnogorske narkobande U centru Zagreba scene kao iz akcijskog filma: Pred sud izvedena skupina koja se tereti za krijumčarenje kokaina Slika nije dostupna Veze s kolumbijskim kartelom U susjedstvu zaplijenjene tone kokaina: Raspisane tjeralice i za Hrvate

Ni kolumbijska vojska ni policija nisu potvrdile Blandonov izvještaj, a vladini istražitelji i predstavnici Crvenog križa planiraju doći u to područje u petak.

Pokrajina Riosucio, kojom prolaze strateške rute za krijumčarenje kokaina i oružja prema susjednoj Panami, pod nadzorom je marksističke skupine FARC - Revolucionarne oružane snage Kolumbije, koja se 40 godina bori protiv kolumbijskih vlasti.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene