Obavijesti Video Pretražite Navigacija
11-godišnjakinja

Djevojčici iz želuca izvukli 104 kapsule kokaina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedanaestogodišnja Kolumbijka u kritičnom je stanju nakon što ju je otac natjerao da proguta više od 100 kapsula kokaina u operaciji krijumčarenja druge.

S trbuhom punim kapsula kokaina, djevojčica (11) je dovezena u bolnicu u kolumbijskom gradu Santiago de Cali, a ondje su liječnici iz nje, kirurškom operacijo, izvukli više od pola kilograma te droge, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Vojnici koji se bore protiv Boko Harama Otmica iz škole Djevojčica koju je prije 10 godina oteo Boko Haram spašena je, ali nije bila sama... Medicina Velika stvar U Hrvatsku je stigla najveća svjetska senzacija iz područja medicine - robotski par Da Vinci i Mona Lisa

Policija sada traga za njezinim ocem, koji ju je natjerao da proguta 104 kapsule kokaina kako bi na taj način prokrijumčario drogu u Španjolsku. On i njegov rođak dovezli su djevojčicu u bolnicu, ali su ubrzo potom pobjegli.

'Djevojčica je hitno operirana jer joj je život bio ugrožen, a iz nje su izvađene 104 kapsule. Sve upućuje na to da su je htjeli iskoristiti kako bi u njoj krijumčarili drogu iz Kolumbije u drugu državu. Ona i otac imali su rezerviran let iza Calija u Bogotu, a potom u Madrid. Konačna destinacija bili Kanarski otoci', rekao je Hoover Penilla, šef policije.

Najveća zapljena droge u Europi: 'Pale' 2 tone heroina u Grčkoj

'Ovakav je slučaj strašan jer ugrožava život 11-godišnje djevojčice. Poduzet ćemo korake kako bi je zaštitili i uklonili iz okruženja u kojem joj je ugrožen život', rekli su u odjelu za socijalnu skrb.

Detektivi koji istražuju cijelu dramu otkrili su da su se njezini roditelji prijavili za dobivanje vize kako bi početkom godine mogla ponovno otputovati iz zemlje. Školu su obavijestili kao je neće biti sljedeća dva tjedna.

Ovo je prvi puta da policija vidi kako se ovakva taktika provodi na vlastitom djetetu. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene