453361
453361
453361
453361
453361

Grabar-Kitarović: Raspoloženje u Hrvatskoj se popravilo nakon posljednjih izbora

  • , 12.10.2016., 17:32
  • Autor:
  • komentara

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović u nastavku službenog posjeta Velikoj Britaniji sastala se s ministrom gospodarstva i gospodarstvenicima, a održala je i predavanje.

 
 
 
 
Predsjednica u Velikoj Britaniji (Video: Vijesti u 17h)
Predsjednica u Velikoj Britaniji (Video: Vijesti u 17h)

Grabar Kitarović je u utorak održala predavanje u poznatoj Londonskoj školi ekonomije i političkih znanosti. Najavila je da će Hrvatska nastaviti jačati savez i prijateljstvo s Britanijom.

Odgovorila je i na pitanje koje konkretne mjere Hrvatska može poduzeti kako bi potaknula mlade na povratak u domovinu.

"O tome bih mogla govoriti nadugo. Mislim da je ključno promijeniti klimu u društvu, da nije sve beznadno. U Hrvatskoj je trenutačno previše pesimizma. Mislim da se to mijenja i da se nakon posljednjih izbora raspoloženje popravilo", rekla je Grabar Kitarović.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se