Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zloglasni Ku Klux Klan

KKK im pred vrata ostavio vrećice s bombonima: 'Ne brinite se, osim ako...'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako je jedan stanovnik poručio da se ne želi buditi sa strahom da će mu netko u dvorištu zapaliti križ, iz Klana poručuju da razloga za brigu uglavnom nema.

Stanovnici južne Karoline nisu bili presretni kada su u susjedstvu pronašli vrećice s bombonima koje su pred njihovim domovima ostavili članovi Ku Klux Klana, piše newser.com.

Pročitajte i ovo Ukrasni svjetleći sob Drugi dan stiglo iznenađenje Ženi u Slavoniji ukrali soba pa je dočekala poruka: "Previše smo popili na Badnjak" Slika nije dostupna 'Lojalan i odlučan' član Nisu imali pojma: Ku Klux Klan godinama imao člana - Afroamerikanca!

Uz bombene, u vrećicama je bio papir sa sljedećom porukom: 'Spasite našu zemlju, pridružite se Klanu'. Naveden je i telefonski koji vodi do automatske poruke o naporima koje grupa ulaže protiv ilegalne imigracije.

Ku Klux Klan u akciji: Obučavaju članove kako koristiti oružje i regrutiraju djecu!

Jedan od čelnika klana, Robert Jones objasnio je da su noćne dostave bile dio nacionalnog vrbovanja koje se održava tri puta godišnje. Na telefonski broj dnevno su dobili po 20 tisuća poziva.

Iako je jedan od stanovnika koji je dobio slatkiše rekao da se ne bi trebao buditi u strahu da će mu netko u dvorištu zapaliti križ, Jones kaže da se nitko ne treba brinuti osim ako ne radi nešto što KKK smatra moralno pogrešnim.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene