Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Kirurzi mu u glavi ostavili metalnu šipku, naravno da je boljelo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kada je nakon prometne nesreće u Glasgowu u ožujku, 18-godišnjem Donovanu McGowanu operirana glava nije ni pomislio da će mu liječnici u njoj ostaviti komad metalne šipke i da će zbog nje imati velike glavobolje sljedeća tri mjeseca.

Mladi Britanac ne samo da je patio od glavobolja, nego mu je na čelu ostala i kvrga. Kako ga je prilikom prometne nesreće srušio automobil mislio je da je kvrga na čelu posljedica nesreća, dok je ona zapravo bila metalna šipka duga 10 centimetara skrivena u njegovoj glavi.

Pročitajte i ovo Morgan Ribeiro umrla je u Beogradu Operirala želudac u Turskoj Britanija na nogama zbog smrti djevojke u Beogradu, oglasila se i vlada: "Upozoravali smo" Operacija kukova - 5 Na sudu već 10 godina Operacija joj je trebala poboljšati kvalitetu života, a sada je invalid: "Ne mogu si priuštiti ni cipele"

Kada više nije mogao trpiti bolove, Donovan je inzistirao na skeniranju glave pri čemu je otkriveno da se u njoj nalazi komad šipke.

'Ovo je prilično neugodno, ali u vašoj se glavi nalazi nešto metalno', rekli su mu liječnici.

'Bilo mi je nelagodno hodati vani s tom kvrgom', ispričao je Donovan.

Šipka, s kojom je Donovan proveo tri neugodna mjeseca u njegovoj je glavi ostala tijekom operacije u ožujku.

Glasnogoornik bolnice se ispričao i rekao da je to 'nesretna pogreška'. Zbog velikih glavobolja nakon operacije Donovan je dao otkaz, a sada bi mogao tražiti odštetu od bolnice.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene