Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhićen nakon dva sata

Kinez zaklao osmero, među njima ženu i kćerku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kineski državni mediji objavili su u nedjelju da je stanovnik pokrajine Jiangxi na jugoistoku zemlje nožem ubio osmero ljudi među kojima i vlastitu majku, ženu i kćerku.

Agencija Xinhua javlja pozivajući se na mjesnu policiju, da su među ubijenima i četvorica napadačevih susjeda kao i jedan radnik doseljenik.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna NATJEČAJ JE PONIŠTEN HZJZ reagirao na navode da je Hebrangova tvrtka dobila posao za nabavu igala i šprica: ''Natječaj je bio transparentan'' Policijska traka, ilustracija (Foto: Dnevnik.hr) Teške ozlijede pješaka Nesreća u Puli: Udario pješaka autom, vozio ga na haubi, a onda se zabio u parkirani automobil

Zhou Yezhong uhićen je dva sata nakon ubojstava. Razlozi za ubojiti pohod nisu poznati, kineski mediji ne isključuju mentalnu poremećenost počinitelja.

Kinu posljednjih nekoliko tjedana potresa niz nasilnih napada, među kojima i tri posebno strašna u školama i dječjem vrtiću u kojima je ubijeno više osoba i djece. Neke od ovih slučajeva policija je objasnila psihičkim problemima napadača, ali mediji okrivljuju društvo koje se prebrzo mijenja i pritiske koji iz toga proizlaze za pojedince. (Hina)

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene