Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pokrenuta peticija

VIDEO Žive životinje pakiraju u privjeske

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Žive životinjice u plastičnoj vrećici privjeska veoma su tražene u Kini, ali zbog okrutnosti prema životinjama jedna organizacija traži njihovo ukidanje.

Privjesci sa živim životinjama veoma su popularni u Kini. Međutim, u njima životinje žive tek nekoliko dana te je jedna organizacija pokrenula potpisivanje peticije kako bi se ukinula proizvodnja takvih privjesaka.

Pročitajte i ovo Radovi na aglomeraciji u karlovačkoj Zvijezdi - 5 Pokrenuta peticija Građevinskim radovima oštetili im kuće, građani su očajni: "Boravak u Zvijezdi je postao nemoguć i nesiguran" Ilustracija Ljubav je kriva?! ''Štene je letjelo 10 metara u daljinu'': Žena koja baca životinje kroz prozor ponovno ima psa

Žive životinje zapakirane u zatvorene plastične vrećice, navodno s hranjivom tekućinom i kisikom koji im omogućuje da žive do dva mjeseca, umiru nakon nekoliko dana, objavila je organizacija koja prikuplja potpise, piše Dangerous Minds.

>> VIDEO Snimljeno u 'čistoj' ljekarni!

Životinjice koje se nađu u plastičnim vrećicama su primjerice gušteri, ribice, male kornjače. Sada je AVAAZ.org have a petition počeo prikupljati potpise kako bi se prestalo s tom praksom.

'To je okrutno i međunarodna zajednica to bi trebala osuditi', napisala je organizacija. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene