Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drugi napad u istom danu

Kina: Upao u vrtić i nožem izbo 28 djece

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac naoružan nožem ranio je 28 djece i tri odrasle osobe u četvrtak u vrtiću na istoku Kine, što je drugi napad tog tipa u 24 sata a treći u mjesec dana.

Među 28 izbodene djece u školi u Taixingu, gradu u pokrajini Jiangsuu, nekoliko ih je teško ozlijeđeno. Po službenoj agenciji 'petero djece je bilo u kritičnom stanju nakon napada koji je izveo 47-godišnji muškarac'.

Pročitajte i ovo Snimka potjere za napadačem u Londonu Ubio 13-godišnjeg dječaka VIDEO Objavljena snimka potjere za napadačem u Londonu: "Ulazi ljudima u vrtove! Zaključajte vrata!" Muškarac s mačetom Oglasio se gradonačelnik VIDEO Objavljena jeziva snimka užasa u Londonu: U napadu mačetom ubijen 13-godišnjak, ranjeno još nekoliko ljudi

>> Pomahnitali Kinez nožem napao 18 učenika

Napadač je uhićen. Malene žrtve većinom su imale tek četiri godine. Troje odraslih, dvoje nastavnika i jedan čuvar, također su ranjeni, objavila je agencija. Mjesni dužnosnik prethodno je kazao da su 'napadnuti čuvar škole, odgojitelji i djeca'. Ranjenima se pruža njega u bolnici i nije utvrđen nijedan smrtan slučaj', kazao je on.  (HIna)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene