Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na spavanju

Kina: Ubio cimera jer je previše hrkao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zajednički život dvojice studenata iz Kine završio je tragično i to jer je jedan od njih bio iznerviran hrkanjem drugoga. Vrhunac se dogodio kada je svog cimera ubio na spavanju.

Student s kineskog sveučilišta, 24-godišnji Guo Liwei, osuđen je na sudu u Chanchunu, glavnom gradu sjeverne provincije Jilin, na uvjetnu smrtnu kaznu, izvijestili su mediji. On je svog cimera na smrt izbo nožem jer je ovaj previše hrkao. 24-godišnji ubojica je priznao da je cimera u studenom nožem izbo po leđima i prsima, izvještava novinska agencija Xinhua. Guo se prije toga žalio cimeru Zhau na njegovo hrkanje i objavio je video njegovog hrkanja na stranici njihovog fakulteta, što je povećalo tenzije između ta dva cimera.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Duboki san VIDEO Snimio suprugu kako spava, nas je nasmijao, ali...! Slika nije dostupna Ozbiljan problem Želite zaustaviti hrkanje? Pokušajte OVAKO

Guo također mora isplatiti odštetu obitelji ubijenog od 270 tisuća jena (40 tisuća dolara). Uvjetna smrtna kazna se obično, u slučaju dobrog ponašanja nakon dvije godine kušnje, prevori u doživotnu kaznu zatvora. Nasilni zločini u Kini su u porastu, posebno otkad je razvoj ekonomije naglasio razliku zmeđu bogatih i siromašnih.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene