Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Kina: 2007. u nesrećama i na poslu poginulo više od 100.000 ljudi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Više od 100.000 Kineza poginulo je tijekom prošle godine u nesrećama na radu, uključujući pogibije u automobilskim i željezničkim nesrećama.

Predsjednik Državne uprave za sigurnost na radu, Li Yizhong, rekao je kako je u nesrećama na radu prošle godine poginula 101.480 osoba, dodavši kako je potrebno naglasiti da se broj poginulih u odnosu na 2006. smanjio, što je dokaz da se isplatila kampanja koju je na području sigurnosti i educiranja radnika prije dvije godine pokrenula kineska vlada.

Pročitajte i ovo Ilustracija Puno nesreća Crni led okovao je Njemačku: Stanovnicima stiglo upozorenje, vatrogasci proglasili izvanredno stanje Dina Ćevid i Josip Mataija - 4 Edukacija ili represija? Produženi blagdanski vikend zavio je mnoge u crno: Kako promijeniti zastrašujuće brojke i je li sve na policiji?

"Sigurnosna situacija u radnim sredinama stalno se postupno poboljšava", rekao je Li, dodavši kako je najveće poboljšanje zabilježeno kad je riječ o nesrećama u rudnicima i automobilskim nesrećama.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene