Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na vojnoj vježbi

Kim Jong-Un uzeo oružje u ruke i pokazao mišiće Južnoj Koreji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz Sjeverne Koreje stigla je hrpa fotografija na kojima zadovoljni Kim Jong-Un promatra vojnu vježbu, a u jednom trenutku i sam uzima oružje u ruke.

Samo dan nakon inauguracije nove južnokorejske predsjednice Park Geun-hye, Sjeverna je Koreja imala potrebu pokazati mišiće pa je objavila hrpu fotografija vojnih vježbi koje je promatrao i u njima sudjelovao mladi diktator Kim Jong-Un.

Pročitajte i ovo Kim Jong Un U pratnji kćeri VIDEO Kim Jong Un po prvi puta se provozao u automobilu koji mu je poklonio Vladimir Putin Freedom Shield Dvostruko više vojnika Vježbe dviju zemalja razljutile vojnu silu: "To je proba za nuklearni rat!"

Na fotografijama se može vidjeti Kim kako zadovoljno gleda artiljerijsku paljbu, a na nekolicini je i sam prikazan s oružjem u rukama.

>> VIDEO Bivša NBA superzvijezda Dennis Rodman u Sjevernoj Koreji!

Državni mediji u Pjongjangu izvijestili su kako je vježba imala cilj pripremiti vojsku za rat. Premda su fotke objavljene dan nakon prisege nove predsjednice u Seulu, nije objavljeno je li vojna vježba održana ovih dana ili nešto ranije.

Napetost između dviju Koreja konstantno je visoka, a početkom veljače dodatno je porasla zbog Pjongjangovog nuklearnog pokusa, koji je izazvao osude većeg dijela međunarodne zajednice.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene