Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Milanović sazvao izvanrednu konferenciju za medije: Pogledajte što je dočekalo novinare

Veliki gubitak

Kim Jong-un kakvog se rijetko može vidjeti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kim Jong-un se oprostio od jednog od svojih glavnih suradnika koji je u utorak poginuo u misterioznoj prometnoj nesreći.

Sjevernokorejski vođa Kim Jong-un predvodio je posljednji pozdrav Kim Yang-gonu te se i fizički oprostio od njega prišavši lijesu u kojem je ovaj ležao.

Pritom su se na licu sjevernokorejskog vođe jasno mogle vidjeti emocije koje su ga shrvale. To je ujedno i rijetka prilika za tako nešto s obzirom da Kim Jong-un rijetko pokazuje emocije.

Sjevernokorejska news agencija izvijestila je kako je Kim Yang-gon poginuo u prometnoj nesreći koja se dogodila u utorak ujutro. Nije poznato više inormacija, osim da je riječ o jednom od Kimovih najbližih suradnika.

Kao jedan od najviših sjevernokorejskih dužnosnika, Kim Yang-gon bio je član visokog izaslanstva koje je u kolovozu pregovaralo s Južnom Korejom, nakon razmjene topničke vatre kojom su se povisile napetosti na jednu od najviših točaka zadnjih godina.

Pročitajte i ovo Vladimir Putin i Kim Jong Un - 3 neprijatelj broj jedan Nova prijetnja: "Sjeverna Koreja će upotrijebiti svu silu bude li napadnuta" Kim Jong Un - 2 Jeziva poruka "Rat je neizbježan": Kim Jong-un poručio da nema izbora te naredio vojci da pripremi nuklearne bombe, ako budu potrebne

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene