Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Koja životna priča!

Bila je beskućnica, uspjela diplomirati na Harvardu, a danas je...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako je promijenila 12 škola u 12 godina, odličan uspjeh nije izostao. Danas je diplomirani sociolog sa stanom u New Yorku.

Mladu ženu Khadijah Williams javnost je upoznala 2009. godine. Iako je bila beskućnik, nikad nije prestala vjerovati u sebe i moć obrazovanja. U 12 godina promijenila je 12 različitih škola, ali unatoč tome srednju školu uspjela je završiti s odličnim uspjehom te je primljena na prestižno sveučilište Harvard, piše Huffington Post.

Četiri godine kasnije diplomirala je sociologiju. Kada je Oprah na Harvardu držala govor povodom primanja počasne diplome spomenula je upravo ovu djevojku koju je 2009. godine ugostila u svojoj emisiji.

Pročitajte i ovo Kinezi na sportskoj obuci (Foto: Dnevnik.hr) - 3 "Velika kao prosječno selo u Kini" Kinezima Hrvatska nije jasna i evo što im nikako ne ide u glavu Medicinsko čudo u Zagrebu (Foto: dnevnik.hr) MEDICINSKO ČUDO U ZAGREBU Maša je rođena tri mjeseca ranije s 450 grama, a danas je kao zdrava beba otpuštena kući

Bila je toliko dirnuta da nije mogla suzdržati suze!

Ekipa emisije "Oprah: Gdje su sada" nedavno je opet posjetila djevojku koja danas živi u New Yorku. Dobila je posao i preselila se u vlastiti stan. Radi kao projekt menadžer i kaže da je pomalo zastašujuća činjenica da radi pravi, odrasli posao i ima stvarne odgovornosti.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene