454439
454439
454439
454439
454439

"KEMIJSKI INCIDENT" NA LONDONSKOM AERODROMU: 26 ljudi dobilo zdravstvenu pomoć

  • , 21.10.2016., 21:41
  • Autor:
  • komentara

Stotine putnika i osoblja evakuirano je iz zračne luke London City Airport zbog "kemijskog incidenta" nakon čega se 26 putnika nije dobro osjećalo, a otkazani su i letovi.

 
 
 
 
Vatrogasna služba priopćila je da je na mjesto događaja poslano pet vatrogasnih kola nakon
Vatrogasna služba priopćila je da je na mjesto događaja poslano pet vatrogasnih kola nakon

"Dvadeset šest pacijenata na mjestu događaja dobiva pomoć zbog teškoća s disanjem", priopćila je londonska hitna služba dodajući da je dvoje odvezeno u bolnicu.

U zračnu luku u istočnom Londonu poslan je i interventni tim.

Vatrogasna služba priopćila je da je na mjesto događaja poslano pet vatrogasnih kola nakon "izvješća o kemijskom incidentu" no nisu rekli što bi mogao biti uzrok.

"Oko 500 osoba evakuirano je i prijavljeno je da se više putnika ne osjeća dobro", navodi se u izjavi vatrogasne službe.

Na službenom Twitteru londonske zračne luke stoji da su evakuirani "zbog požarnog alarma".

Nekoliko dolaznih letova iz odredišta poput Frankfurta, Amsterdama i Pariza preusmjereno je na druge zračne luke.

Zračna luka London City uglavnom je namijenjena poslovnim putnicima i 13. je zračna luka po prometu u Velikoj Britaniji s ukupno 4,3 milijuna putnika prošle godine. (Hina)

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se