Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Svidjela im se

Premijerova kći spava u kartonskoj kutiji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako ima najmoćnijeg oca u Velikoj Britaniji, novorođena beba britanskog premijera Davida Camerona, spava u kartonskoj kutiji.

Cameron je izjavio kako njegova novopridošli kći Florence, još uvijek nema dječji krevetić pa joj je šestogodišnja sestra Nancy iz ljubavi napravila specijalni krevetić od kartonske kutije i ukrasila ga, prenosi BBC.

Pročitajte i ovo Leo Varadkar Emotivan govor Irski premijer Varadkar neočekivano podnio ostavku: "Nemam ništa drugo zacrtano" Slika nije dostupna Novi stanovnik VIDEO: Bivši mačak lutalica lovit će štakore u Downing Streetu

>> VIDEO: Cameron pokazao svoje četvrto dijete

Nancy je sestri napravila krevetić još dok je obitelj stanovala u Cornwallu i odlučili su zadržati posebnu kutiju u kojoj malena Florence spava. 'Ona je divna i vrlo je mirna. Uglavnom jede i spava, a kad je budna, pravo je zlato. Sestre je obožavaju i stalno su oko nje', rekao je britanski premijer.

'Uvijek će moći reći kako je odrasla u Downing Streetu, u kartonskoj kutiji', našalio se na kraju Cameron. Gotovo istovremeno kad je britanski premijer dobio kćer, preminuo mu je 77-godišnji otac.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene