Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

40 godina stariji ljubavnik

Kastrirao dečka svoje kćeri nožem za kruh

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan otac iz Njemačke kastrirao je dečka svoje kćeri.

Njegova kćer bila je u vezi s jednim 57-godišnjakom, muškarcem 10 godina starijim od njega, a kada je on to saznao potpuno je poludio. Suludu odluku, kastrirati ljubavnika svoje kćeri, donio je nakon što su mu u policiji rekli da mu ne mogu pomoći, piše Telegraph.

Pročitajte i ovo Ilustracija Kult kastracije Gnjusan zločin: U podrumskom stanu odstranjivali penise i testise, a ono što su pritom radili dodatni je užas Slika nije dostupna Nicole Kidman uči kastrirati bikove

>> VIDEO: Kastrirao se da ne bi varao suprugu

'Muškarac je sa sobom poveo dvojicu kolega s posla te su se uputili u kuću žrtve', rekli su iz policije. 'Prisilili su muškarca da skine hlače i potpuno svjesno su ga kastrirali. Odrezane testise su ponijeli sa sobom', dodali su.

Muškarac je umalo iskrvario do smrti, ali uspio je pozvati policiju. Život mu je spašen, ali zauvijek će ostati kastriran. Otac, počinitelj kastracije, se izjasnio krivim, a iduće godine će mu se suditi za pokušak ubojstva.

'Primio sam anonimni telefonski poziv da je moja kćer u vezi s muškarcem 40 godina starijim od nje. Vi ga niste mogli spriječiti pa sam to učinio ja. To mi je kao ocu bila dužnost', rekao je policiji.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene