Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Preko 50 ozlijeđenih

Kašmir: Bus završio u provaliji, 17 mrtvih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bus se otkotrljao u provaliju. 17 osoba je poginulo, dok ih je puno više ozlijeđeno.

Teška prometna nesreća dogodila se u indijskom djelu Kašmira. Bus je završio u tjesnacu u planinskom djelu zemlje. 17 osoba je poginulo, dok je više od 50 ozlijeđeno, javlja tamošnja policija.

Pročitajte i ovo Vozač i putnici maknuli granu koja je umalo pogodila autobus Totalni kaos Olujni vjetar rušio stabla, ogromna grana za dlaku promašila ZET-ov bus: Pogledajte kako su vozač i hrabri putnici spasili stvar Ilustracija Ima ozljeđenih Strava u Italiji: Školski autobus sletio s ceste u 100 metara duboku provaliju, ima ozlijeđenih

Bus se kotrljao po strmini 30 metara i to blizu Bidde, sela koje se nalazi 95 kilometara sjeverno od grada Jamme. '50 putnika, koji su ozlijeđeni, premješteni su u lokalnu bolnicu. 13 putnika u kritičnom statusu je zrakom prevezeno u Jammu u specijaliziranu bolnicu', rekao je Anand Jain, šef policije u Reasi distriktu.

Tijela mrtvih su maknuta s mjesta nezgode i bit će predana obiteljima nakon obavljanja formalnosti, piše CNN. Nesreće na cestama se česte u Kašmiru, zbog bezobzirne vožnje, te loših uvjeta i preopterećenosti cesta.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene