Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nisu primijetili razliku

Čitatelji ih ismijali: List objavio fotografiju glumca i potpisao je s Donald Trump

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Novine El Nacional u Dominikanskoj Republici objavile su fotografiju Aleca Baldwina maskiranog u Donalda Trumpa, navodeći da je to američki predsjednik.

Novine u Dominikanskoj Republici objavile su ispriku nakon objave ''lažnih vijesti'' o američkom predsjedniku Donaldu Trumpu. Naime, El Nacional je u petak objavio članak o Trumpovim stavovima oko izraelskih naselja.

Pročitajte i ovo Donald Trump On sve negira Počinje suđenje Trumpu zbog plaćanja šutnje pornoglumici: Ključan je jedan svjedok Zabrana pobačaja, ilustracija Uoči izbora Jedna savezna država SAD-a vratila se u 19 stoljeće i oživjela zakon o pobačaju iz 1864.

Članku su priložili fotografiju izraelskog premijera Benjamina Netanyahua i fotografiju koju su potpisali s: Donald Trump, predsjednik SAD-a. Međutim, na fotografiji nije bio Trump nego američki glumac Alec Baldwin maskiran u američkog predsjednika, piše Gizmodo.

U isprici čitateljima El Nacional objašnjava kako su sliku povukli sa servisa AP-a te da nitko nije primijetio da se na fotografiji nalazi glumac, a ne pravi predsjednik.

No, čitatelji su itekako primijetili očitu pogrešku te novine počeli ismijavati na društvenim mrežama. Između ostalog, čitatelji su naveli kako se neće čuditi ako se nakon ovakve pogreške i Dominikanska Republika nađe na popisu država čijim je državljanima zabranjen ulazak u SAD.
 

Alec Baldwin redovito se maskira u Trumpu za emisiju ''Saturday Night Live”. Njegove imitacije gledao je i sam Trump, ali njima nije nimalo oduševljen. Barem je tako objavio na svom Twitteru. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene