Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vrhbosanski nadbiskup

Kardinal Vinko Puljić upriličio tradicionalno božićno primanje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vrhbosanski nadbiskup kardinal Vinko Puljić upriličio je u Sarajevu tradicionalno božićno primanje za cjelokupni državni i politički vrh te predstavnike drugih vjerskih zajednica u susjednoj državi.

U Vrhbosanskoj nadbiskupiji u Sarajevu upriličeno je tradicionalno božićno primanje kojemu je domaćin bio nadbiskup vrhbosanski kardinal Vinko Puljić. Primanju je nazočio cijeli državni i politički vrh te predstavnici drugih vjerskih zajednica u BIH.

Pročitajte i ovo Tarik Imamović Obitelj odahnula Kraj potrage: Pronađen je 26-godišnjak iz Zenice koji je nestao u Zagrebu Ilustracija Osuđivani nasilnik Stravičan zločin u susjednoj zemlji: Ubio bivšu partnericu pred djetetom pa ga oteo

>> 'Isuse, pođi u Sabor i ondje održi govor u svome stilu'

U svom obraćanju kardinal Puljić je čestitao Božić te zahvalio gostima koji su došli da ovaj blagdan proslave zajedno sa svojim susjedima. 'Svaki blagdan koji slavimo, činimo to iz vjere. I ovo primanje, koje upriličujemo u slavlju Božića, ima za cilj da se i mi ljudi zbližimo i podijelimo radost Božića', naglasio je kardinal Puljić.

'Ovo je godina vjere, zato želim iskazati osobnu vjeru kako bi se iz vjere nosili sa svim tim izazovima te se pomalo tješili. Nije ničija do zore, samo je božja zadnja', rekao je kardinal Puljić.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene