Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Posvađali se oko načina rada

Karabinjeri se posvađali, zapucali jedan na drugoga i poubijali se

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvojica karabinjera, Angelo Simone i Tommaso Nella, posvađali su se, zapucali jedan na drugoga i poginuli u vojarni Mignano Montelungo pokraj Caserte, južno od Rima.

Angelo Simone bio je zapovjednik male vojarne, a Tommaso Nella njegov zamjenik. Posvađali su se, a njihova svađa brzo je prerasla u pucnjavu oružjem koje nose u službi.

Pročitajte i ovo Zrakoplovna baza, ilustracija Grand Forks Incident u američkoj vojnoj bazi: Zatvoren je kompleks s tisućama vojnika Alice Wood tragična smrt Pregazila zaručnika nakon svađe pa lagala da je riječ o nesreći: "Osoba kojoj je najviše vjerovao je osoba koja mu je oduzela život"

Prema prvim izjavama, čini se, kako je ipak riječ o ubojstvu i samoubojstvu. No, istraga treba još utvrditi detalje.

Dvojica karabinjera su se, navodno, posvađala oko načina vođena posla. Nakon što su jutros službenim automobilom karabinjera bili u redovnoj ophodnji vratili su se u vojarnu.

Tu su se porječkali, a onda prešli na pištolje. Jedan od dvojice navodno je prvi izvukao pištolj i ubio drugog karabinjera, a zatim i sebe.

Zapovjednik Angelo Simone 2009. godine sudjelovao je u uhićenju mafijaškog šefa toga područja, Giuseppea Setolua, znanog kao šefa klana od Casalesija o kojima je u knjizi 'Gomorra' pisao Roberto Saviano i po kojoj je snimljen i film. (Agencija VLM) 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene