Obavijesti Video Pretražite Navigacija
200 ljudi u panici

Pilotu pozlilo tijekom leta, putnike spašavao - drugi putnik

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je pilotu pozlilo, putnički avion koji je prevozio 200 ljudi, prizemljio je jedan od putnika.

Jedan od putnika pomogao je kopilotu Samiru Malhotri da prizemlji avion Jet Airways nakon što je kapetanu pozlilo usred leta iz Bangkoka u Delhi.

Pročitajte i ovo Pad ruskog bombardera Koji je razlog? VIDEO Dramatičan video: Srušio se ruski bombarder, zapalio se u letu nakon izvršene misije Zrakoplovna nesreća u Argentini Dvije osobe poginule VIDEO Srušio se borbeni avion: Pilot pokušao izvesti vratolomiju, a onda je sve krenulo nizbrdo

Kapetanu Rajnishu Malhotri liječničku je pomoć pružio liječnik koji je također bio putnik na umalo kobnom letu, piše Daily Mail.

O svemu se u priopćenju oglasila kompanija. 'Kapetanu Jet Airwaysa na letu 9W063 iz Bangkoka u Delhi, je pozlilo. Kopilot je preuzeo komande i proglasio izvanrednu situaciju u skladu s propisima. To se čini tako da se letu dodjeli visoki prioritet i naprave pripreme za njegovo prizemljenje.

Londonska policija uhitila pilota koji je nosio noževe

Zrakoplov je sletio u zračnu luku Delhi. Kapetana je zbrinuo liječnik koji je bio putnik na letu. Kopilotu je asistirao jedan od Jet Airwaysovih kapetana koji je također na letu bio putnik. Dio naših programa treninga jest rješavanje ovakvih i sličnih situacija koje bi se mogle dogoditi na letu', rekao je glasnogovornik te aviokompanije.

Nakon slijetanja na međunarodnu zračnu luku Indira Gandhi, pilot je prevezen u bolnicu, ali nije poznato u kakvom je stanju.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene