Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sve priznao

Stravičan zločin: Kanibal ubio, rakomadao i pojeo ženu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija u Tennesseeju uhitila je 37-godišnjeg Gregory Scott Hale, nakon što je priznao da je ubio, raskomadao i konzumirao dijelove žene koju je upoznao samo dan prije.

Gregory Scott Hale (37) priznao je ubojstvo, a istražiteljima je rekao kako je stravičan zločin počinio u kući svojih roditelja. Policija je nesretnu ženu identificirala kao Lisu Marie Hyder, piše Gawker.

Pročitajte i ovo Uhićen ubojica - 1 Prijeti mu visoka kazna DORH podigao optužnicu protiv policajca koji je ubio studenticu u Osijeku Ilustracija Ostavljena djeca Tijelo nestalog dječaka (13) pronašli zakopano u napuštenom povrtnjaku: Prije smrti prebacio je novac s računa

Ured šerifa Coffee County u Tennesseeju primio je dojavu od susjeda koji im je rekao 'da ima razloga vjerovati' da je Hale nekoga ubio. Navodno je 37-godišnjak pokušao pronaći nekoga tko bi mu pomogao da se 'riješi' tijela.

Kada su mu policajci pokucali na vrata, Hale im je ispričao da je prvo obezglavio žrtvu, potom joj odrezao ruke i stopala i stavio ih u odvojene kante. Priznao je i da je pojeo dio ubijene.

Planirao skuhati i pojesti ženu, a sad je kuhar u zatvoru

Čini se kako njegovi roditelji uopće nisu znali za ubojstvo jer su bili u drugom dijelu kuće.

Sve ovo policija još istražuje.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene