Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oštrica duga 7,5 cm

Kanađanin tri godine živio s nožem u leđima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jednom je Kanađaninu uklonjen nož iz leđa tri godine nakon što je izboden u tučnjavi.

Liječnici su 32-godišnjem Billyju McNeelyju iz leđa izvadili oštricu noža pune tri godine nakon što je izboden u jednoj tučnjavi, piše The Independent. McNeely je lokalnim medijima kazao da je kroz te tri godine u leđima, tamo gdje je ostala oštrica noža, osjećao manju bol i svrab.

>>
S nožem u leđima pješice došetao po liječničku pomoć

Oštricu je primijetio kada je slučajno zakačio vrh oštrice duge 7,5 centimetara kada se počešao. Odmah je zamolio svoju djevojku da pogleda. 'Rekla sam Billyju da mu viri nož iz leđa', kazala je .

McNeely je kanadskim medijima kazao da je 2010. godine sudjelovao u tučnjavi u kojoj je zadobio pet uboda nožem. Završio je na šivanju, liječnici su mu previli rane, ali ga nisu poslali na rendgen. Tijekom tri godine je odlazio liječniku i zbog neugodnosti koje je osijećao u leđima, a rečeno mu je da mu je oštećen živac.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Pročitajte i ovo Provjereno: Dom zdravlja - 1 Tko će nas liječiti? Ženi sa slomljenim kukom htjeli dati samo tabletu, ali ni nju nisu imali: "Samo su ispunili papirologiju i pozdravili se s nama" Plakat ispred doma zdravlja Nelojalna konkurencija Plakatima vrbuju liječnike, razljutili ostatak Hrvatske: ''Ljuti me i žalosti. Ne znam koji bih sad izraz upotrijebio''

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene