Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Požar u Kanadi

Gledao UŽIVO kako mu gori dnevna soba

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kanađanin koji je zbog velikog požara morao napustiti svoj dom u gradiću Fort McMurray, samo pola sata kasnije gledao je uživo, preko mobitela, kako u vatri i dimu nestaje praktički sve što je ostavio iza sebe.

James O'Reilly u svom je domu imao nadzorne kamere koje su bile spojene na iPhone aplikaciju pa je, nakon što je pobjegao pred požarom, na mobitelu gledao kako vatra guta njegovu dnevnu sobu, a potom i cijelu kuću koja se pretvorila u plamteću buktinju.

Za kanadske medije O'Reilly je kazao kako je kuću s obitelji napustio samo 20 minuta ranije. Zbog panike i brzine kojom su morali otići nisu stigli uzeti svoje kućne ljubimce, akvarij s ribicama koji se vidi na snimci.

Nadležni kažu kako se preko 80 tisuća evakuiranih stanovnika Fort McMurraya neće tako skoro moći vratiti u svoj grad, javlja Reuters.
 

Pročitajte i ovo Požar u Kopenhagenu Vatrogasci na terenu VIDEO Požar zahvatio simbol Kopenhagena: "Ovo je katastrofa, izgorio je naš Notre-Dame" Požar u Osijeku Tijekom noći VIDEO Veliki požar u Osijeku: Vatra progutala napuštenu halu HŽ-a

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene