Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon strašne nesreće

HRABRA DJEVOJČICA SPASILA OBITELJ Lexi (5) popela se do ceste pozvati pomoć

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Djevojčica je spasila život majci i bratu.

Majka troje djece iz Prince Georgea u Kanadi Angela Shymanski vozila je 5-godišnju Lexi i 10-mjesečnog Petera kući, kada se onesvijestila tijekom vožnje pri čemu je njezino vozilo sletjelo s litice visoke oko 12 metara i udarilo u drvo, donosi Daily Mail.

Pročitajte i ovo Klevisa Ymeri Privedena je Ovo je Albanka koja je terencem usmrtila brata (21) i sestru (19) na magistrali: Voli luksuzan život, na društvenim mrežama ima tisuće pratitelja Ilustracija Očevid u tijeku Automobil sletio kod Požege: Jedna osoba prevezena u bolnicu

Pri tome je 10-godišnjak zadobio ozljede glave i ostao plakati, a Angela je slomila kralježnicu. Nakon toga se 5-godišnja Lexi izvukla iz automobila i bosa se popela nazad prema prometnici kako bi pozvala pomoć.

Srećom je na nju među prvima naletio bolničar koji je odmah pozvao pojačanje, a kada je vidio Angleu bez svijesti ustanovio je da bi je svako micanje ostavilo nepokretnom. Vatrogasci su je oprezno izvlačili na teško pristupačnom terenu.

STRAŠNA NESREĆA Helikopter izgubio kontrolu, pao na tlo i eksplodirao

Peter se oporavio, a Angela se također oporavlja od ozljeda, no iako je izbjegla doživotnu paralizu morat će odustati od posla instruktorice plivanja. Njezina kćer Lexi, koja je prošla s nekoliko ogrebotina, spasila joj je život jer je odmah potražila pomoć, ali i svom bratu jer je 10-mjesečna beba krvarila iz glave.

'Nikada nije bila hiperaktivno dijete, no očito je na nju reagirao adrenalin pa se uspjela sama odvezati i izaći iz uništenog automobila', rekla je tijekom oporavka Angela.

'Najluđa činjenica jest što nam je bolničar koji je prvi bio na mjestu nesreće kasnije rekao kako su vatrogasci trebali užad da bi prišli automobilu, zbog litice kojom se nisu mogli spustiti, a ona se bosa uspjela popeti do ceste, i nikome nije jasno kako', kaže majka ove hrabre djevojčice.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene