Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Lutao po parkiralištu

Kamere snimile odbjeglu slonicu u Irskoj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stanovnici u Blackpoolu u Irskoj bili su iznenađeni kada su vidjeli 2,5 tona tešku slonicu kako luta lokalnim parkiralištem.

Četrdesetogodišnja azijska slonica, imena Baby, pobjegao je radnicima cirkusa, u blizini šoping centra jučer oko 17 sati. Strgala je barijeru i trčala 200 metara uz cestu, objavio je Reuters.

Pročitajte i ovo Ilustracija Tko je Nicholas Rossi? Očajni pokušaji da izbjegne suđenje: Muškarac optužen za silovanja lažirao smrt, njegov novi plan je još biziarniji Slika nije dostupna Sretno Raju VIDEO Zaljubio se slon koji je zaplakao kada je pušten na slobodu

Incident je snimljen nadzornim kamerom. Voditeljica kafića koji se nalazi u blizini, kaže da ju je o slonu obavijestio jedan kupac.

>> Slon obavio nuždu pa pokazao turistima što misli o njima...

'Pogledajte slona kako trči ispred, rekao mi je kupac, ali nisam obraćala pažnju na to jer su dan prije ovuda šetali slonove. Međutim, taj je slon stvarno pobjegao i trčao je sam. Ubrzo su došli ljudi iz cirkusa, a slon nije bio sretan. Rekla bih da je bio ustrašen jer je bilo oko četiri sata i u to vrijeme na parkiralištu ima mnogo automobila i ljudi. Sve je trajalo oko pet minuta', ispričala je Egle Vilumaite.

Nitko nije ozlijeđen, a Baby je vraćena u cirkus te se priprema za sljedeću priredbu. 'Nije bilo opasnosti, jer on ne jede ljude', rekao je Joey Gatner koji je u cirkusu zadužen za Baby.

U cirkusu kažu da je slonica Baby pobjegla jer se nije željela tuširati.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene