448164
448164
448164
448164
448164

KAOS NA KOSOVU Mještani bacali kamenje na policiju koja je čuvala srpske autobuse

  • , 28.08.2016., 12:01
  • Autor:
  • komentara

Nekoliko stotina osoba jutros se sukobilo s policijom u mjestu Mušutište kod Suve Reke na Kosovu.

 
 
 
 
Ludilo na Kosovu (Screenshot: Kohavison)
Ludilo na Kosovu (Screenshot: Kohavison)

Mještani Mušutišta na Kosovu blokirali su put kojim se u tri autobusa Srbi prevoze do razrušene crkve Bogorodice Odigitrije kako bi ondje prisustvovali liturgiji.

Autobusi su stigli na pet kilometara od Mušutišta, gdje ih je policija zaustavila. Čekaju dozvolu za odlazak u selo jer su dobili garancije od policije da će biti sprovedeni do porušene crkve.

Međutim, okupljeni prosvjednici su kamenjem gađali pripadnike specijalne policije. Nekoliko je osoba, među kojima su i policajci ozlijeđeno, prema pisanju Blica. Uhićeno je nekoliko prosvjednika.
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se