Obavijesti Video Pretražite Navigacija
tO JE OTAC?

NARUČIO I PLES U KRILU Ostavio bebu u autu usred noći i otišao na - striptiz!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac iz okolice Los Angelesa optužen je za zlostavljanje djeteta nakon što je svoju kćer sat vremena ostavio u automobilu usred noći i otišao u striptiz klub.

24-godišnji Auwin Dargin iz Kalifornije parkirao je automobil ispred lokalnog striptiz kluba i 9-mjesečnu bebu ostavio u automobilu, pišu kalifornijski mediji.

Pročitajte i ovo Ilustracija Velika potraga Drama u bolnici: Djevojka (18) otela bebu i pobjegla, vratila ju nakon dva sata Medicinska sestra ubijala bebe, ilustracija - 1 Na neonatalnom odjelu VIDEO/FOTO "Zla sam, ja sam ovo učinila": Medicinska sestra osuđena za ubojstvo sedam beba i pokušaj ubojstva njih još šest, otkriveni jezivi detalji

Beba je pronađena u automobilu nakon što je zaposlenik striptiz kluba Matthew Nadeau čuo plač. Nadeau je oko 2 sata ujutro izašao na parkiralištu kluba nakon što je primijetio kako jedan od gostiju svakih 15 minuta napušta klub i potom se vraća unutra. To mu je bilo sumnjivo pa su on i jedna od konobarica izašli na parkiralište. Ono što su otkrili ih je šokiralo.

'Čuli smo plač i vidjeli bebu u automobilu', kazao je 30-godišnji otac pet kćeri.

Prozor na automobilu je bio djelomično otvoren, a beba je bila uplakana, sva crvena i tresla se. Nadeau se vratio u klub po svojeg rođaka koji mu je pomogao otvoriti automobil kako bi je izvukli iz automobila. Konobarica je preuzela bebu, a Nadeau je odmah obavijestio vlasnike kluba. 

Otac djevojčice taman je bio 'usred posla'. Naručio je ples u krilu i striptizeta je taman započela 'akciju' kada ga je menadžer obavijestio da su mu pronašli dijete. 'Vidno se razljutio jer ga je menadžer prekinuo', kazao je Nadeau. 

'Samo mi dajte dijete, znam da sam zabrljao', rekao je, no dijete mu nisu željeli dati.

Nadeau je pozvao policiju a 24-godišnjaku je savjetovao da nazove svoju suprugu. 'Ti možeš otići, ali dijete ne možeš uzeti', kazao mu je Nadeau. 'I ja imam kćeri, možeš uzeti dijete samo preko mene mtrvog'.

Dargin ga je optužio da mu je oteo dijete, a potom se posvađao s jednim gostom. Potom je pobjegao van iz kluba, a djevojčica je ostala. No, nije stigao daleko. Dok se spremao otići stigla je policija i zaustavila ga.

Incident se dogodio prije 10 dana, a prije 2 dana je optužen za zlostavljanje djeteta. Na sudu se izjasnio kako nije kriv, a novo ročište ga čeka u svibnju. Ako ga osude prijeti mu do 6 godina zatvora.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene