Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bizarna nesreća

TRAGEDIJA PRI SLIJETANJU Pao iz aviona na krov trgovine i poginuo!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac, za kojeg se pretpostavlja da se ukrcao u Južnoafričkoj Republici, poginuo je nadomak cilja.

Muškarac koji je bio slijepi putnik u avionu, pronađen je mrtav na krovu jedne trgovine u Londonu, a pretpostavlja se da je pao taman prije nego što će zrakoplov sletjeti na Heathrow.

Da tragedija bude veća, avion British Airwaysa je letio iz Johannesburga u Južnoafričkoj Republici što znači da je nesretni čovjek uspio preživjeti više od 12 tisuća kilometara, ali nije izdržao tih još nekoliko minuta. Možda će više otkriti njegov suputnik, koji je također pronađen, ali živ, po slijetanju aviona. On je smješten u bolnicu, javlja Sky News.

'Muškarac za kojeg pretpostavljamo da je star između 25 i 30 godina prevezen je u bolnicu te se nalazi u teškom zdravstvenom stanju. Provodi se istraga kako bismo doznali identitet muškarca', kazao je glasnogovornik londonske policije.

Pročitajte i ovo Pad ruskog bombardera Koji je razlog? VIDEO Dramatičan video: Srušio se ruski bombarder, zapalio se u letu nakon izvršene misije Slika nije dostupna Incident na Heathrowu VIDEO Avion prisilno sletio: Zapalio mu se motor, sukljao crni dim!

JEDAN OD NAJSTRESNIJIH POSLOVA Može se raditi samo 90 minuta u komadu

Ovakvi slučajevi pada iz zrakoplova nisu česti, ali su već zabilježeni. U rujnu 2012. slijepi putnik pao je iz podvozja zrakoplova (dio gdje se nalaze kotači) kamo se sakrio na početnoj stanici u Angoli. Preživio je putovanje od 12 sati i temperature koje na visinama leta iznose do minus 60 stupnjeva.

U srpnju 2013. slijepi putnik iz Turske pronađen je smrznut u podvozju zrakoplova koji je letio iz Istanbula za Heathrow.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene