Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Promijenili spol

Kakav par: Ona je prije bila dečko, a on cura!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako ovo dvoje mladih ljubavnika izgledaju kao i svaki drugi tinejdžerski par, njihova je priča sve samo ne obična.

Naime, 18-godišnja Katie Hill rođena je kao muškarac Luke, dok je njezin dečko, 16-godišnji Arin Andrews, rođen kao žena i zvao se Emerald.

Pročitajte i ovo Provjereno: Elmina i Hajrudin Veletovac - 1 Bezgranična ljubav Već 13 godina brine za nepokretnu suprugu, još ga bude njezine posljednje riječi: "Nemoj juriti, bolje mi je sada..." Slika nije dostupna Sumnja na trovanje Strava u Zagrebu: U kući pronađena tijela muškarca i žene

Upoznali su se tijekom procesa promjene spola u Tulsi u saveznoj američkoj državi Oklahoma i zaljubili se. I jedno i drugo iza sebe imaju teške godine u kojima su osjećali da su zarobljeni u tijelu suprotnog spola, zbog čega su za vrijeme školovanja bili i žrtve nasilja od strane svojih kolega.

'Savršeni smo jedno za drugo jer smo prošli kroz iste teškoće dok smo odrastali', rekla je Katie za The Sun.

Arin kaže da je postao svjestan da je u svojoj biti dječak prvog dana škole, kada su ga postavili u vrstu s djevojčicama. Bio je zbunjen u tom trenutku. 'Nisu me zanimale stvari koje zanimaju djevojčice. U djetinjstvu su mi govorili da sam lezbijka, no ja se nisam osjećao kao homoseksualna osoba', ispričao je Arin.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene