Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bivši ruski model

'Kad sam vidjela Berlusconija tresle su mi se noge, tako je zgodan!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Djevojke koje je talijanski premijer Silvio Berlusconi osvajao svojim šarmom, neprestano izviru po svjetskim medijima, a jedna od njih je i bivši ruski model Raisa Skorkina.

Berlusconi, koji se nalazi usred seks skandala zbog navodnog seksa s maloljetnom plesačicom, ima obožavateljicu iz Rusije, koja o njemu priča isključivo u superlativima. Raisa Skorkina je za list Komsomolskaya Pravda izjavila da joj je Berlusconi gotovo pa član obitelji te tvrdi kako se protiv njega provodi prljava kampanja usmjerena narušavanju njegovog imidža. Medijima je zapela za oko nakon navodne snimke njezinog razgovora s njim, gdje se ona žalila da joj 'ponestaje goriva'.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Most predstavio svoj model Martina Dalić: "Proces otkupa INE nije stao" Slika nije dostupna Lijep kao slika Tisuće pale na te plave zavodljive oči: Trgovac čajevima (18) preko noći postao maneken

S Berlusconijem se, kaže susrela prvi put 2004. Godine na dobrotvornoj zabavi na Sardiniji. Skorkina je tada imala 22 godine i kaže da ju je talijanski premijer očarao čim ga je vidjela. 'Kad sam prvi put vidjela Berlusconija, osjetila sam leptiriće u trbuhu. Samo pogledajte njegove slike iz 2004. Tako je zgodan! Gotovo sam se onesvijestila kad sam ga vidjela', opisala je prvi susret 29-godišnja Skorkina.

Ne priča o seksu s Berlusconijem

'Došli smo do njegovog stola i tamo su sjedili vrlo ugledni ljudi, milijarderi. Tada o politici nisam znala ništa. Silvio je bio tako jednostavan. Suprug mi je tada rekao kako je on talijanski premijer. Noge su mi se tresle, bila sam šokirana', rekla je Skorkina. Ona je počela kao model u dobi od 13 godina, a tri godine provela je u Milanu, da bi se kasnije prebacila na snimanje TV reklama.

Toliko je bila impresionirana Berlusconijem da se od supruga razvela 2005. Godine, no nikad nije priznala kako je sam Berlusconi bio povod. 'Ne hodam s nikim sad, zbog Silvija. Napišite to tako, on zna i bit će zadovoljan kad to pročita', istaknula je Skorkina. No, o intimnostima s talijanskim premijerom odbija govoriti te kaže da su sada samo jako dobri prijatelji. 'Nemojte misliti da mi samo financijski pomaže, jer mi pomaže u svemu. On mi je druga obitelj, anđeo zaštitnik, kako on sebe sam zove', rekla je na kraju Skorkina.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene