Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nasrtljivi mladić s otvorenim ranama

Kad ovaj čovjek uđe u tramvaj, putnici panično bježe!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mladić bolesne noge s otvorenim ranama mjesecima opsjeda autobuse i tramvaje na potezu od Željezničke stanice do Hrama Svetog Save u Beogradu. Oko sebe širi nesnosan smrad, pa putnici nakon njegova ulaska izlaze iz vozila.

Već nekoliko mjeseci korisnici linija beogradskog gradskog prijevoza koji prolaze pokraj Slavije ne mogu se izboriti s nasrtljivim prosjakom. Naime, mladić od nekih 30 godina, bolesne noge s otvorenim ranama, svakodnevno opsjeda autobuse i tramvaje, piše srpski Kurir.

'Ovo je strašno! Ne mogu već danima doći na posao jednim prijevozom zbog njega', samo je jedan od komentara koji se mogu čuti kad u jutarnjoj špici vidite masu putnika kako panično napušta vozilo.

'Užas ljudi, od čega je ovo bolestan, da nema sidu?', pitala se neka starija gospođa.

Pročitajte i ovo Ilustracija Zlostavljanje u Srbiji Mučna svjedočanstva: Ako se žale na bol, vežu ih, ne daju im anesteziju - "Rodila sam mrtvorođenče. Sama, bez ikoga u blizini" Ilustracija vozač reagirao na vrijeme VIDEO Bizarna nesreća kod susjeda: Gradski autobus prepolovio se nasred ceste

Prosjak u kolicima ustao i ušao u Mercedes

Većina ljudi upoznatih sa situacijom će napustiti vozilo čim vide da se prosjak sprema ući, no oni 'neobaviješteni' ostaju zarobljeni u nesnosnom smradu.

'Pomozite ljudi, imajte srca, za bolesnu majku i mene', jedino je što prosjak kao mantru ponavlja, ne osvrćući se ni na što osim na pruženu ruku s novcem.

Čak i kada mu se obratite i pitate ga zašto se ne obrati liječniku, on će to prečuti i nastaviti tražiti novac.

'Slučaj prosjačenja spada u remećenje javnog reda i mira, osobito kad se uzme u obzir da je taj konkretni prosjak prilično agresivan – kad mu ne date novac, uspostavlja i fizički kontakt. Mi smo nedavno pokrenuli koordiniranu akciju sa Sekretarijatom za saobraćaj i MUP-om, pri čemu imamo dogovor da svaki put kad građani prijave ovog prosjaka MUP-u, policija izađe na teren kako bi ga sklonila s ulice i odvela na liječenje', rekla je Ana Bošković, supervizor službe za komunikaciju sa građanima.

Kako Bošković kaže, u posljednje vrijeme nema prijava u vezi ovog prosjaka, pa se građani mole da kada ga sretnu na ulici prijave njegovu lokaciju MUP-u.

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene