Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kako to riješiti?

Kad na 20. godišnjicu braka imate važnije obaveze...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Politička karijera ne pita za ljubavni život. Debata predsjedničkih kandidata u SAD-u tako se održava na 20. godišnjicu braka Baracka i Michell Obame, što je predsjednikovu suprugu jako razljutilo.

Naime, 3. listopada Michelle i Barack Obama trebali bi proslaviti će svoju 20. godinu braka, ali upravo na taj datum dogovorena je prva od četiri debata predsjedničkih kandidata.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Obama: 'Ustav i Michelle zabranjuju mi ponovnu kandidaturu' Slika nije dostupna Obama o kandidaturi prve dame Striktno ne: Michelle neće biti kandidatkinja za Bijelu kuću

'Tek sam jučer saznala da će se debata održati na taj datum. Rekla sam: Stvarno?? Prva predsjednička debata je na moju 20. godišnjicu braka?', rekla je Michelle za Access Hollwood nakon što su je upitali što misli o tome da se ove godine poklapaju dva važna događaja u životu njezina supruga.

>> VIDEO Michellein strastveni govor podrške suprugu

Međutim, Michelle i Barack, koji su na predsjedničkoj turneji u različitim gradovima (Michelle je također politički angažirana u kampanji svog supruga), dogovorili su da će na taj datum biti u istom gradu – Denveru te će nakon debate proslaviti godišnjicu braka.

'Natjerat ću ga da na dlan napiše 'Volim te, ljubavi' tako da kada bude mahao to svi vide', dosjetljiva je Michelle.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene