Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Genijalna reakcija

Akcijska scena na ulicama grada: Kad je majci ukraden automobil u kojem je sjedila beba, nije počela paničariti

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Kad je majka vidjela da je nepoznata žena uletjela u njezin automobil i odvezla se, nije imala vremena za paniku. Na zadnjem sjedištu bilo je zavezano njezino dijete pa se odmah dala u akciju.

U nedjelju popodne 33-godišnja majka stajala je ispred svojega parkiranog automobila u kojemu je na stražnjem sjedalu bilo zavezano 18-mjesečno dijete ne sluteći da se može dogoditi išta loše.

Međutim, kako piše Daily Mail, u tom je trenutku u njezin automobil uskočila nepoznata žena i odvezla se skupa s djetetom

Pročitajte i ovo Josipa Čulina zbog korupcije Detalji akcije USKOK-a: Josipa Rimac živjela je u zgradi uhićenog poduzetnika, procurili bizarni detalji

Sreća u nesreći bila je što je osim bebe u automobilu ostao i njezin mobilni telefon koji je uspjela pratiti preko GPS-a. Majka nije paničarila, locirala je svoj telefon, čime i automobil i krenula u jurnjavu za njim u drugom automobilu.

Nakon što je sustigla kradljivicu i slučajnu otmičarku, majka ju je presjekla drugim automobilom i zaustavila na uglu dviju ulica. Krenulo je prepucavanje, a majka je ozlijedila nogu dok je izvlačila ženu iz automobila. Njezino dijete tijekom incidenta je prošlo bez ozljeda.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Sumnja na mito Ustavni sud odbio prijedlog bivšeg šefa Janafa Dragana Kovačevića: Tražio odmrzavanje imovine

Policija Queenslanda potvrdila je da se skupina stranaca udružila kako bi pomogla u obuzdavanju počiniteljice. Ona je uhićena na mjestu događaja i optužena za krađu djeteta, nedozvoljenu upotrebu motornog vozila i vožnju bez dozvole te bi ubrzo trebala biti izvedena pred sud.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene