Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Junak obitelji

VIDEO Evo kako je pas otkrio da dadilja muči dijete!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna dadilja iz SAD-a je uhićena nakon što je šamarala i vikala na dijete koje je čuvala. Otkrio ju je, ni više ni manje, nego obiteljski pas.

Alexis Khan, 21- godišnja dadilja iz Južne Karoline uhićena je nakon što je pas svima razotkrio njezino agresivno ponašanje prema djetetu koje je čuvala.

Pročitajte i ovo Aron - 2 Oduzet vlasnici FOTO Potresna objava o zanemarenom bernardincu: "Za dlaku je izbjegao umiranje od gladi, a i zlostavljan je" Koraljka Hat, kirurginja Slijedi oporavak Operacija djeteta kojeg je ugrizao pas prošla dobro: "Ovakve rane nisu česte"

Naime, mješanac labradora i ovčara, pas Killian bi svaki puta kada bi dadilja prišla djetetu, stao imeđu njih te režao i lajao na dadilju. Takvo ponašanje inače miroljubivog psa, privuklo je pažnju roditelja koji su odlučili u dječiju sobu postaviti mobitel i ostaviti ga da snima sve što se događa, piše ABC News.

>> Labradoru najbolja prijateljica stoji na glavi

Snimka je na kraju otkrila da se dadilja izderavala na dijete vičući mu 'zašuti, proklet bio' i šamarala ga. Roditelje je cijela situacija jako uznemirila, tim više jer je ta ista dadilja kod njih radila već pet mjeseci. Kada su je provjeravali pri zapošljavanju, kažu, bilo je sve u redu.

'Mi jednostavno ne možemo vjerovati! Tko zna koliko je djece zlostavljala i koliko bi ih još zlostavljala da nije bilo našeg psa', kazao je Benjamin Jordan, otac djeteta.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene