Obavijesti Video Pretražite Navigacija

'Josef Fritzl je osoba s nevjerojatnom kriminalnom energijom'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policijska istraga u kući u kojoj je incestuozni otac držao zatočenu svoju kćer i njezinu djecu neposredno je pred zaključenjem, izjavio je u ponedjeljak voditelj zemaljske policije Donje Austrije.

U međuvremenu je utvrđeno da je incestuozni 73-godišnji otac Josef Fritzl zločine planirao dugo prije nego što je 1984. zatočio svoju kćer Elisabeth, izjavio je u ponedjeljak novinarima voditelj zemaljske policije Donje Austrije Franz Polzer.

Pročitajte i ovo Policija istražuje smrt Ukrajinca Nova saznanja Policija o mrtvom Ukrajincu u Slavonskom Brodu: Privedene još tri osobe Sudar dva vojna malezijska helikoptera tragedija u Maleziji VIDEO Objavljena snimka strašne nesreće: Dva vojna helikoptera sudarila se tijekom vježbe, poginulo 10 ljudi

Policajci su proteklih dana otkrili ukupno osam vrata koja vode u podrumsko skrovište, a koja su dijelom bila elektronički osigurana i upravljana.

Fritzl je od 1984. svoju kćer Elisabeth držao zatvorenu u podrumu i s njom imao sedmero djece.

Žrtve zločina, Elisabeth Fritzl, njezinih petoro djece i majka nalaze se u bolnici i u međuvremenu se oporavljaju, izjavio je voditelj bolnice.

Stanje 19-godišnje djevojke, kćerke Elisabeth i njezina oca, koja je u bolnicu dovežena u kritičnom stanju, "donekle se stabiliziralo". Još se međutim ne može sa sigurnošću reći hoće li preživjeti, izjavio je voditelj klinike.

Fritzl je idućeg tjedna biti ispitan pred istražnim sucem. Voditelj policije Polzer Fritzla je opisao kao pojedinačnog počinitelja sa strahovitom kriminalnom energijom.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene